6. фебруар 2011.

PUT KA ZVEZDAMA FK“HAJDUK VELJKO“


Posle nekoliko prospavanih noći u karantinu hotela negotinskog i neuspešnih rezultata, a grdno potrošenog novca, KONSTANTOVAO je predsednik: OVAKO SE VIŠE NE MOŽE!
                                            
Mora nešto da se menja naravno ko će no predjsednik kluba, mora se naći čovek koji će povesti fudbalere ka putu slave. I bi svetlost!  Pojavi se on, drugar, PAJTA(Š), saradnik. Zamenik je ko drugi-no čojek koji brine o finansijama. Aplauz se čuje sa tribina stadiona.
                                                                                           
Nadamo se da ćemo sada ići da gledamo neizvesne utakmice, da neće fudbaleri ići u karantin kad smo domaćini. Zna predsednik osnovna pravila kad se i kako uzima  (karantin , mislim).

Dajemo punu podršku predsjedniku da internacionalizaciji fudbalskog kluba, očekujemo da se plaćeni fudbaleri koji su igrali u inostranim ligama, napokon iskažu. Takodje, očekujemo da predsednik SO  dopusti PAJTAŠU da svoje vreme posveti klubu, a da ih manje razvozi po Srbiji i inostranstvu. Prvu prijateljsku utakmcu bi „Hajduk Veljko“ trebalo da odigra u Popovici u znak podrške idejnom PAJTAŠEVOM vodji, a i ničijem predsedniku Privremenog saveta Mesne zajednica Popovica! Mogu, fudbaler-član komisije za oduzimanje izbornog materijala i predsednik Slavko 37 da izvedu početni ili završni udarac.

UTAKMICA JE POČELA!

Нема коментара:

Постави коментар