13. септембар 2011.

ФОНТАНА МИЛИОНА ВРЕДНА (АЛА ЈЕ НАПРАВИО, СВАКА МУ ЧАСТ!)



Неготин је ових дана, пред саму јесен, добио дуго ишчекивану фонтану злата вредну. Сваки млаз воде показује да вреди ова фонтана толико новца, око 10 милиона динара. 10 милиона капи за 10 милиона динара! Па толико ни ФК“Хајдук Вељко није потрошио“. Неготинци застају пред овом лепотом, разиграност воде мами срца и разгаљује душу. Дивни водоскоци, водопад који се неуморно слива и показује да „све тече и да се све мења“.

Дубина фонтане је , такође импресивна, као и цена. Знају извођачи радова да су Неготинце вешти пливачи тако да им дубина од 80 центиметара не представља проблем. Али вас молим, поштовани уметници, поставите неку таблу упозорења, злу не требало!

На општинском сајту написаше да постоје некакви широкопојасни рефлектори који дају посебно леп изглед. Има их, али су нешто мутни, не виде се, можда их је вредност фонтане нешто замутила. Милионска фонтана мора да сија. И какви, бре, више недостаци. Па шта сте до сада радили ако нисте уклањали недостатке, него ћете их уклањати идуће године? Докле више нешто све недостаје. Ова фонтана је смешна , признли ми то или не! Понижавајућа! И тачка! Објасните нам шта је то коштало толико па је то десетомилионска фонтана. Неће вас опрати ни та вода, зар не видите да сте је замутили максимално, ни светла се не виде. Јесте ли чули да вода све памти?

За толико новца је, безмало, требало да говори и испуњава жеље! Направили сте водоскоке стидљиво као да осликавају вас који сте то радили. Зар не видите да је нико и не примећује! Немојте да радите ништа више, корисније је.

П.С. Поставите таблу упозорења, ту шетају деца!  


Нема коментара:

Постави коментар