20. јануар 2011.

ODBORNIK SAM TIM SE DIČIM


Nekada se za svakog ko radi u Opštini govorilo s dužnim poštovanjem, možemo slobodno reći, i strahopoštovanjem. Taj neko je važio za čoveka od „visoke škole“, koga je teško bilo razumeti šta priča, ali je to bio čovek koji je izazivao poštovanje. Jednom reči- čovek institucija. Beše nekad...

Nema više takvih ljudi, a ni takvih Opština. Dalje, ne smem ko zna čega sve još nema, možda ni mene, autora ovog teksta.
Opštine nema, ali ima odbornika, ali ne bilo kakvih- odbornika s mandatom u džepu, ili rukama svejedno je. Mandat posla vredi! Imaš mandat bićeš šofer! Ali, na određeno, naravno, gde si pošao? Tvoj glas nam je trenutno potreban, ovi ortaci naši nešto romore i ćućore u nekim tajnim prostorijama, pod okriljem mraka, i vode sa sobom i Njega, čuvaju se i kriju od Njih. Dobri su nam to ortaci, dok su takvi i nama su dragi! 

Zato mi imamo šofera i on je naš, od viška glava ne boli.

A i ovi drugi ćute... Ubila ih prejaka reč predsedavajućeg. Znate li šta znači reč OPOZICIJA. Setićete je se kad dodju izbori? Da li ćete tada progovoriti? Gospodo, siti smo toga, tada. Tada sve liči na jedno veliko jato ( čega? Čitaoci nek sami odrede)

Ne gubite vreme ćutanjem, nestanite onda i vi, utopite se ,stopite se, ima još mesta za vozače, šofere, kurire... Podelite se kao radikalni naprednjaci i nestanite.

Budite ODBORNIK danas- dičite se time do SUTRA! A sutra je vremenski neodredjen period trajanja i dolaženja!   
Нема коментара:

Постави коментар